Onbeperkte mogelijkheden    
30 mei - 2 juni '18 Jaarbeurs, Utrecht

Activiteiten

Er is heel erg veel te doen op Support. Voor iedereen. Dus voor bezoekers met een beperking én voor de mensen in hun (directe) omgeving. Zie hieronder voor een overzicht van alle activiteiten:

Support | ActiviteitenOnbeperktplein

Ook dit jaar is er weer een Onbeperktplein in samenwerking met het DELA goededoelenfonds. Bezoekers met een beperking die graag vrijwilligerswerk doen kunnen meedoen aan de DELA goededoelenpitch. Daarmee kunnen zij een bedrag winnen om het persoonlijk initiatief kracht bij te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Support | ActiviteitenWorkshops en presentaties

Op Support vind je een uitgebreid programma met workshops en presentaties. Er zijn zes verschillende theaters waar in totaal ruim honderd presentaties worden gegeven. De theaters zijn ingedeeld naar thema, namelijk; Toegankelijkheid Theater, Welzijn Theater, Ervaring Theater, Wegwijs Theater, Letselschade Theater en het Academie Theater. Het programma vind je hier.

Support | ActiviteitenLetselschadePAVILJOEN

Nieuw dit jaar is het LetselschadePAVILJOEN powered by LetselschadeNEWS, een stichting die zich inzet met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de letselschaderegeling. Het paviljoen brengt alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling bij elkaar. Klik hier voor meer informatie.

Support | ActiviteitenJohan Cruijff Court

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel op Support. Daarom is er dit jaar een samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, zij brengen mensen vooruit door beweging, juist voor wie die beweging niet vanzelfsprekend is. De foundation legt een Cruyff Court aan, een sportvloer waar allerlei demonstraties getoond worden en waar je natuurlijk ook aan mee kan doen!

Support | ActiviteitenSpeeltuin

Natuurlijk keert de toegankelijke speeltuin in samenwerking met de Speeltuinbende terug. De speeltuin is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor kinderen die leven met een bewegingsbeperking.