Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
» Plan hier uw reis met openbaar vervoer

Met de trein naar Support?

Bent u van plan om Support te bezoeken en met de trein naar Utrecht Centraal te reizen? En heeft u persoonlijke assistentie nodig?  Dan vragen wij u om dit  zo spoedig mogelijk te regelen i.v.m. de verwachte drukte. Dat kan door telefonisch contact op te nemen met de NS Servicecentrale op telefoonnummer 030-2357822 (24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar).

Met Valys naar Support?

Wilt u met Valys naar de Support Beurs 2016 reizen? Dan is het belangrijk dat u op tijd uw Valysreis boekt. In verband met de drukte kan uw reis dan zo optimaal mogelijk ingepland worden.

Met Valys reis je buiten jouw regio voor een aantrekkelijk tarief. Met Valys mag je gratis één begeleider meenemen. Om met Valys te kunnen reizen heb je een Valyspas nodig. Kijk voor het aanvragen van zo’n pas of voor meer informatie op valys.nl of bel met de klantenservice op (0900) 96 30.

Route & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.  Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 3,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 14,00 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 13,00. 

Parkeerterrein P3 is in zijn geheel beschikbaar als speciale invalidenparkeerplaats. Het terrein is niet beschikbaar voor de overige bezoekers

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R Muziektheater

Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.