Beursinformatie

Wat is Support 2018?

Support is een evenement dat je niet mag missen. Support is namelijk de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor mensen met een fysieke beperking en hun omgeving. Daarnaast is Support er voor mensen die hier voor hun werk mee te maken hebben, bijvoorbeeld een ergotherapeut, ergocoach, fysiotherapeut, arbeidsdeskundige, gemeente (indicatiesteller, WMO en beleid), management directie, inkoper of een facilitair manager.

Op Support 2018 vind je natuurlijk veel informatie over het leven met een beperking en hoe je dit kunt vergemakkelijken. Maar naast het krijgen van informatie kun je op de beurs ook heel veel dingen zelf doen en uitproberen. Ben je benieuwd naar een nieuwe rolstoel: test het laatste model zelf! Wil je graag sporten? Doe dan mee aan verschillende sportclinics! Kijk bij Activiteiten om te zien wat we verder allemaal voor je hebben bedacht. Bij Nieuws vind je de laatste exposantennieuwtjes en om te weten welke exposanten er allemaal zijn, klik je hier. Naast allerlei nieuwe producten vind je op Support ook een uitgebreid Lezingenprogramma.

Wil je op de hoogte blijven over Support? Hou dan onze Facebookpagina, ons Twitterprofiel en natuurlijk deze website in de gaten!

Voor Data & Tijden klik hier