Onbeperkte mogelijkheden    
30 mei - 2 juni '18 Jaarbeurs, Utrecht

Praktische tips

Om je beursbezoek goed voor te bereiden hier nog een aantal praktische tips. Mocht je hierna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Geen toegangsbadge in de bus

Heb je een gratis toegangskaart aangevraagd dan ontvang je dit jaar geen toegangsbadge in de bus waarmee je naar binnen kunt. Je hoeft alleen maar je bevestigingsmail uit te printen of deze te laten zien op je smartphone. Je krijgt dan je gratis toegangsbadge bij de entree. Zo kun je makkelijk naar binnen.

Aanwezigheid van invalidentoiletten

Maak je geen zorgen over de aanwezigheid van invalidentoiletten. Deze zijn er namelijk genoeg. Je vindt ze in de corridor, in hal 8, tussen hal 7 en 8 en achterin hal 7. Daarnaast is er een speciale ADL ruimte met rustruimtes achterin hal 7

Rolstoel- en scootmobieluitleen

Tijdens Support is het mogelijk om rolstoelen en scootmobiels te lenen om de beurs zo makkelijker te bezoeken. Deze vind je bij beide ingangen. Let op: op=op. Dus als je hier gebruik van wil maken, zorg dan dat je er bijtijds bij bent.

Naar Support met een dieselvoertuig van voor 2001

In het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere auto’s en vrachtwagens op diesel. Dit geldt voor dieselauto’s van voor 2001. Wil je hier meer over weten, lees dan hier