Onbeperkte mogelijkheden    
30 mei - 2 juni '18 Jaarbeurs | Utrecht

Voorzieningen

ADL-assistentie nodig tijdens Support?
Heb je tijdens jouw bezoek aan Support assistentie nodig? Dan is dat mogelijk. Fokus verleent namelijk kosteloos ADL-assistentie aan de bezoekers van Support. Iedere dag staan er ADL-assistenten van Fokus klaar om je te helpen bij toiletgang, persoonlijke verzorging, aan- en uitkleden, eten, drinken en verplaatsingen in- en uit de rolstoel. Er zijn tilliften en er is een rustruimte aanwezig. De ADL-ruimte bevindt zich in hal 7.

Voor verpleegkundige handelingen als bijvoorbeeld catheterisatie dien je zelf iemand mee te nemen die daartoe bekwaam is. Deze handelingen mogen de ADL-assistenten tijdens de beurs niet verrichten.

Wat is Fokus?
Fokus biedt mensen met een zware fysieke beperking de mogelijkheid gewoon én in alle vrijheid te wonen en te leven. Dat doet Fokus door in een volledig aangepaste woning assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Het bijzondere is dat Fokus dat doet op afroep en aanwijzing van de cliënt, en dat 24 uur per dag en zeven dagen per week. Meer weten? Kijk dan op www.fokuswonen.nl.

Rolstoeluitleen
Tijdens Support is het mogelijk om via Vegro rolstoelen te lenen om de beurs zo makkelijker te bezoeken. Let op: op=op. Dus als je hier gebruik van wil maken, zorg dan dat je er bijtijds bij bent. De rolstoeluitleen is te vinden bij de entrees. Er zijn geen scootmobielen aanwezig.