Concept

Support is hét informatie- en inspiratie-evenement op het gebied van hulpmiddelen in Nederland. Het evenement neemt drempels weg bij mensen met een fysieke beperking, mensen die hulpmiddelen nodig hebben om bijvoorbeeld langer zelfstandig (thuis) te kunnen zijn, bij hun omgeving en bij (zorg)professionals. Naast de meest actuele informatie door middel van kennissessies, staan de nieuwste trends en technieken die de zelfstandigheid, vrijheid en de kwaliteit van leven van mensen vergroot staat centraal.

Focus: kleine hulpmiddelen, mobiliteit, vakantie, sport en vrije tijd en domotica.

Daarnaast komen ook de onderwerpen persoonlijke verzorging, informatie communicatie en advies, werk en studie en kinderen aan bod.

Firevaned

Powered by Firevaned!
Support 2018 is opnieuw ‘powered by Firevaned’. Samen met de grootste branchevereninging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen ontwikkelen en realiseren wij Support 2018. Een samenwerking om trots op te zijn.

Firevaned behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en distributeurs van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Bovendien is Firevaned dé gesprekspartner voor en tussen het werkveld, de politiek, de overheid en overheidsorganisaties.

Terugblik 2016-editie

Iedereen was het erover eens. De positieve sfeer en goede dynamiek. Overal was wel iets te doen, te zien of te beleven. En ook de demonstraties en workshops van exposanten werden goed gewaardeerd. 

Resultaten vorige editie

‘Denk jij nog in beperkingen? Kom dan naar Support’; dat was de rode draad tijdens Support 2016, de beurs vol mogelijkheden voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die daar beroepshalve mee te maken hebben. Voor die positieve insteek en om te zien wat er allemaal mogelijk is reisden duizenden bezoekers (weer) af naar de Jaarbeurs.
» Lees hier het afsluitende persbericht

 

Facts & Figures 2016
Aantal bezoekers 15.575

Meer weten? 
» Bekijk hier de facts & figures 2016 

 

 

Profiel

Support trekt iedere twee jaar veel verschillende bezoekers. Zij zijn over het algemeen onder te verdelen in drie categorieën:

  • Particulieren die de beurs voor zichzelf bezoeken, mensen met een fysieke beperking.

  • Particulieren die de beurs als begeleider bezoeken, familie en verzorgers.
  • Vakbezoekers van verschillende instellingen/segmenten als gemeente, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, revalidatie-instellingen, zorginstellingen, thuiszorginstellingen, ergotherapie- en fysiotherapiebedrijven, bouw- en woningtoezicht / sociale diensten en CIZ’s.

Meer weten?
» Bekijk hier de facts & figures voor een uitgebreid bezoekersprofiel.

Deelnemerslijst

Benieuwd naar welke exposanten zich al voor 2018 hebben aangemeldt? 

Klik hier voor de meest deelnemerslijst 2016.

Activiteiten

Centraal op Support is interactie. Voor iedereen. Dus voor bezoekers met een beperking én voor de mensen in hun (directe) omgeving. Dit is de focus en dat zorgt voor hele uiteenlopende activiteiten.

Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie