Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht
 
13 - 16 mei 2020

LetselschadePAVILJOEN

LetselschadeNEWS en Support slaan de handen ineen en lieten tijdens de beurs het LetselschadePAVIJOEN zien. 

Letselschadepaviljoen - SupportOnderzoek heeft uitgewezen dat mensen die te maken hebben gekregen met letselschade behoefte hebben aan meer juridische deskundigheid en coaching op diverse terreinen. 

Daar werd met het LetselschadePAVILJOEN op ingespeeld. “Naast alle trends en innovaties op het gebied van hulpmiddelen in de meest brede zin van het woord, beogen we met de uitbreiding van het LetselschadePAVILJOEN tegemoet te komen aan deze vraag. Mensen zien thuis op de bank met alle brochures op schoot vaak door de bomen het bos niet meer. Vanuit Jaarbeurs beschouwen we het LetselschadePAVILJOEN absoluut als een noodzakelijke aanvulling tijdens dit event,” aldus Sander Braam, brandmanager Support.

Vanuit de behoefte om alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling met elkaar in contact te brengen, is het LetselschadePAVILJOEN ontstaan. Dat betekent dan ook dat het aanbod breed en dynamisch is. Een ontmoetingsplek voor letselschadeslachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en dienstverlenende bedrijven en organisaties. Floor Verhees van LetselschadeNEWS: “Als men werkelijk bereid is de letselschaderegeling door te ontwikkelen, dan is dit de gelegenheid om er samen de schouders onder te zetten. Op het LetselschadePAVILJOEN is uiteraard ruimte voor innovatieve projecten en nieuwe initiatieven. Support is niet alleen informatie vergaren en kennis opdoen, maar vooral ervaren en beleven. Ook kunnen letselschadeadvocaten, arbeidsdeskundigen of herstelcoaches gratis spreekuur draaien om samen te bekijken wat hun discipline voor een slachtoffer zou kunnen betekenen. We zijn vooral opzoek naar manieren om meer met elkaar in gesprek te gaan.”

Floor gaat verder: “Om partijen echt in een andere setting bijeen te brengen, wordt op donderdagmiddag een gedeelte van het terras als café ingericht, waarbij partijen een vastgelopen dossier in een aangename omgeving eens face to face kunnen doornemen. Op die manier wordt wellicht een opening gecreëerd. Eigenlijk LetselPLAZA revisted! Een prachtig initiatief dat het nodig heeft weer nieuw leven in teblazen.”

HERSTELcafé
Op eenzelfde manier zal het initiatief het HERSTELcafé een revival worden gegeven. Op vrijdagmiddag kon iedereen die zich met herstelgerichte dienstverlening bezighoudt, onder het genot van een drankje, ideeën uitwisselen en netwerken.

Speedmediation
Ook werd de mogelijkheid geboden een speedmediation te doen. Soms heeft men het face-to-face contact al geprobeerd en blijft men vastlopen. Het is dan goed de onderhandelingen door een gespecialiseerde mediator te laten begeleiden. Inmiddels heeft een aantal ervaren letselschademediators aangegeven bereid te zijn zich beschikbaar te stellen voor het LetselschadePAVILJOEN. Vanuit de verzekeraarsadvocatenkantoren is toegezegd met cliënten te overleggen welke zaken zich hiervoor zouden lenen. Slachtoffers en belangenbehartigers kunnen bij hun aanmeldingsregistratie ook aangeven hiervoor in aanmerking te willen komen.

De Letselschade Academy Letselschade is een specialistisch vakgebied. Iedere professional is zich daarvan wel bewust. Daarom is het up-to-date houden van kennis essentieel om slachtoffers goed te kunnen begeleiden en adviseren. De combinatie van leuk en leerzaam is ook terug te vinden in het programma van De Letselschade Academy. Floor: “Bijscholing is vanzelfsprekend en voor iedere professional een must. Van woensdag 30 mei t/m vrijdag 1 juni hebben we een gevarieerd cursusaanbod samengesteld. Waarbij we voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Door een cursus te combineren met een bezoek aan Support en het LetselschadePAVILJOEN, sla je drie vliegen in één klap: kennis vergroten, ontmoeten en ervaren. En dat is precies de kern van het beoogde doel van dit initiatief.”

Exposanten LetselschadePAVILJOEN:
Op het LetselschadePAVILJOEN vond je de volgende exposanten: Athenos, Baan Hofman Ongevallenanalyse, DAS, Gyromotics, Hijink Advocaten, Online Schadestaat BV, RaNed, Schadefonds Geweldsmisdrijven, TotaalSupport, TriviumAdvies B.V., VQH Advocaten, Wildeboer AVS.

 

 

Support - Letselschadepaviljoen 

LetselschadePAVILJOEN

Kom naar het LetselschadePAVILJOEN; een nieuw initiatief van LetschadeNEWS en Support.


Exposeren op LetselschadePAVILJOEN?

Wilt u exposeren op het LetselschadePAVILJOEN? Neem dan contact met ons op.