Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht
 
13 - 16 mei 2020

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
» Plan hier uw reis met openbaar vervoer

Met de trein naar Support?

Bent u van plan om Support te bezoeken en met de trein naar Utrecht Centraal te reizen? En heeft u persoonlijke assistentie nodig?  Dan vragen wij u om dit  zo spoedig mogelijk te regelen i.v.m. de verwachte drukte. Dat kan door telefonisch contact op te nemen met de NS Servicecentrale op telefoonnummer 030-2357822 (24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar).

Met Valys naar Support?

Wilt u met Valys naar de Support Beurs 2018 reizen? Dan is het belangrijk dat u op tijd uw Valysreis boekt. In verband met de drukte kan uw reis dan zo optimaal mogelijk ingepland worden.

Met Valys reis je buiten jouw regio voor een aantrekkelijk tarief. Met Valys mag je gratis één begeleider meenemen. Om met Valys te kunnen reizen heb je een Valyspas nodig. Kijk voor het aanvragen van zo’n pas of voor meer informatie op valys.nl of bel met de klantenservice op (0900) 96 30.

Met de Zonnebloemauto  (en chauffeur) naar Support?

De Zonnebloemauto is een aangepaste rolstoelauto met plaats voor een rolstoel of een scootmobiel.  Daarnaast is er (afhankelijk van de grootte van de rolstoel/scootmobiel) nog plaats voor 3 of 4 andere personen. De Zonnebloemauto is te huur vanuit 45 locaties verspreid over Nederland. Deze auto is te huur voor € 40 per dag. Wil je gebruik maken van een vrijwillige chauffeur om je thuis op te komen halen en je naar Support te brengen? Dat kan! Meld dat dan bij de reservering. Zie voor alle informatie zonnebloem.nl/zonnebloemauto.
Speciaal voor bezoekers van Support kan je de Zonnebloemauto huren met een korting van € 10. Meld dan bij boeking de code Support2018. Deze korting is geldig voor huren op 30 mei tm 2 juni.

Route & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.  Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,50 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15,50. 

Parkeerterrein P3 is in zijn geheel beschikbaar als speciale invalidenparkeerplaats. Het terrein is niet beschikbaar voor de overige bezoekers. Je kunt hier met je mindervalidenkaart gratis parkeren.

Let op: In het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel. Klik hier voor meer informatie. Heb je hiervoor een ontheffing nodig, dan kun je deze aanvragen via het elektronisch loket op de website van de gemeente

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R Leidsche Rijn

Neem op de A2 afslag 7 Leidsche Rijn Centrum. Volg de borden P+R Leidsche Rijn Centrum 

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.