Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht

Wat is Support?

Support is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Daarnaast is dit event er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en facilitair managers. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie te halen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang.

De eerstvolgende editie van Support vindt plaats van woensdag 13 t/m zaterdag 16 mei 2020 in Jaarbeurs.

Firevaned

Powered by Firevaned!
Support is ‘powered by Firevaned’. Samen met de grootste branchevereninging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen ontwikkelen en realiseren wij Support . Een samenwerking om trots op te zijn.

Firevaned behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en distributeurs van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Bovendien is Firevaned dé gesprekspartner voor en tussen het werkveld, de politiek, de overheid en overheidsorganisaties.

Terugblik 2018-editie

Iedereen was het erover eens; er hing een positieve sfeer en de dynamiek was goed. Overal was wel iets te doen, te zien of te beleven. En ook de demonstraties en workshops van exposanten werden goed gewaardeerd. 

Resultaten vorige editie

‘Denk jij nog in beperkingen? Kom dan naar Support’; dat was de rode draad tijdens Support 2018, de beurs vol mogelijkheden voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die daar beroepshalve mee te maken hebben. Voor die positieve insteek en om te zien wat er allemaal mogelijk is reisden duizenden bezoekers (weer) af naar de Jaarbeurs.

» Lees hier het afsluitende persbericht

Facts & Figures 2018
De bezoekers van Support

  • Particulier, voor zichzelf: 36%
  • Particulier, als begeleider: 29%
  • Vakbezoek: 34%

 

 

Profiel

Support trekt iedere twee jaar veel verschillende bezoekers. Zij zijn over het algemeen onder te verdelen in drie categorieën:

  • Particulieren die de beurs voor zichzelf bezoeken, mensen met een fysieke beperking.

  • Particulieren die de beurs als begeleider bezoeken, familie en verzorgers.
  • Vakbezoekers van verschillende instellingen/segmenten als gemeente, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, revalidatie-instellingen, zorginstellingen, thuiszorginstellingen, ergotherapie- en fysiotherapiebedrijven, bouw- en woningtoezicht / sociale diensten en CIZ’s.

  • De meeste interesse gaat uit naar hulpmiddelen (81%), mobiliteit & vervoer (62%), wonen (46%) en robotica, domotica & communicatie (40%).

 

Deelnemerslijst

Benieuwd naar welke exposanten er op Support 2018 stonden?  


Activiteiten

Centraal op Support staat interactie. Voor iedereen. Dus voor bezoekers met een beperking én voor de mensen in hun (directe) omgeving. Dit is de focus en dat zorgt voor hele uiteenlopende activiteiten.

Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie
LogoWit
Spierziekten
LogoWit
Firevaned
LogoWit
Dwarslaesie