Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht

Concept

» Data & tijden
» Profiel
» Expositieprogramma
» Terugblik & resultaten vorige editie
» Deelnemerslijst
» Activiteiten 

Data Support

De eerstvolgende editie van Support vindt plaats van woensdag 13 mei t/m zaterdag 16 mei 2020 in Jaarbeurs.

Wilt u meer weten over Support, het evenement dat drempels wegneemt bij mensen met een fysieke beperking? Bij mensen die hulpmiddelen nodig hebben, bij hun omgeving en bij (zorg)professionals? Neem dan contact op met onze Customer Service, telefoon (0)30 295 29 99 of mail salessupport@jaarbeurs.nl .

Openingstijden voor publiek

Meer informatie volgt zodra bekend.

Profiel

Support is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Daarnaast is dit event er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en facilitair managers. Zij komen naar de Jaarbeurs om nieuwe informatie en inspiratie te halen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang. De eerstvolgende editie vindt plaats van woensdag 13 t/m zaterdag 16 mei 2020 in Jaarbeurs.

De uitgebreide focus geeft Support een onderscheidend karakter en een groot bereik. Nergens vindt men zo’n veelzijdig aanbod in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, sport & vrije tijd en wonen & domotica als op dit event. 

Dat je met een veelomvattende scope ook de diepte in kan, bewijzen de focusdagen, het professionalplein, de demonstratieruimtes en de talrijke stands. Hier krijgen bezoekers echte inhoudelijke support en inspiratie om de vrijheid en kwaliteit van leven te vergroten, om zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig te blijven óf om betere zorgsupport te verlenen. Daarom zeggen we met trots: Support toont je onbeperkte mogelijkheden

Firevaned


Powered by Firevaned!

Support is ‘powered by Firevaned’. Samen met de grootste branchevereninging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen ontwikkelen en realiseren wij Support. Een samenwerking om trots op te zijn.

Firevaned behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en distributeurs van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Bovendien is Firevaned dé gesprekspartner voor en tussen het werkveld, de politiek, de overheid en overheidsorganisaties.

Expositieprogramma

Tijdens Support 2020 worden er diverse lezingen en workshops gegeven voor de consument, maar ook voor de vakbezoeker.

Terugblik vorige editie

Benieuwd hoe de 2018-editie eruitzag? Bekijk hier de beursfilm.

Deelnemerslijst

Benieuwd naar welke exposanten er op Support 2018 stonden?  

Activiteiten

Informatie en innovatie, maar ook inspiratievolle ontmoetingen. Proberen, aanraken, ruiken en proeven wordt mogelijk tijdens Support 2020. Meer informatie volgt zodra bekend.

Meer weten?

Neem contact op met Customer Service
T | (0)30 295 29 99
E | salessupport@jaarbeurs.nl

Of ga naar de contactpagina

Interesse?

Heeft u belangstelling voor een bepaalde locatie op Support? Bekijk de online plattegrond en laat ons weten wat uw favoriete locatie is.

Neem contact op over de locatie van uw keuze met Customer Service, telefoon (0)30 295 29 99 of mail salessupport@jaarbeurs.nl .

Tarieven

Wilt u in contact komen met beslissers met een sterke focus op gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving?
Deelnemen binnen het expositieprogramma is er voor elk budget.

Vraag hier de tarieven aan