Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht

Op- en afbouwprocedures

Opbouw

Tijdens de opbouwdagen is een borgregeling van toepassing. U meldt zich met een opbouwpas en € 50 borg bij aanrijroute 100. U kunt vervolgens gedurende een beperkte tijd laden en lossen bij de hallen.

Overschrijdt u de toegestane tijd, dan vervalt uw borg:
Personenwagen en busjes max. 60 min.
Bakwagens max. 90 min.
Vrachtwagens max. 120 min. 

U kunt uw voertuig vervolgens, indien nodig, op een parkeerterrein (betaald) parkeren.

NB: Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze zullen worden verwijderd en de kosten hiervan zullen worden doorberekend. Parkeren van vrachtwagens tijdens beursdagen kan op de volgende locaties:
• De Vlampijpstraat, Tractieweg en Gietijzerstraat op bedrijventerrein Cartesiusweg
• Bedrijventerrein Lage Weide
• Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid

Parkeren en aanvoeren materialen

Let op! Tijdens de openingsdagen van Support kunt u overal parkeren behalve op P3. Het parkeerterrein P3 is speciaal gereserveerd voor mensen met een Gehandicapten Parkeerkaart. Zonder een dergelijke kaart krijgt u hier geen toegang.

U kunt dus tijdens de beurs niet dicht bij de hallen van Support komen. Parkeer daarom op P2. Vanaf hier rijdt voor u een shuttle-service direct naar de hallen. Zo kunt u uw laatste spullen eenvoudig nar de hallen vervoeren.

Afbouw

Afbouwverkeer is direct na sluiting van de beurs welkom via aanrijroute 100. Een borg is niet nodig. Voertuigen die zich te vroeg melden worden niet tot het terrein toegelaten. Het is niet toegestaan om op de openbare weg te parkeren of daar te wachten tot u het terrein op kan. De openbare weg dient te allen tijde vrij te blijven.