Onbeperkte mogelijkheden    
Jaarbeurs, Utrecht

Tarieven/Deelnemen

Wilt u als exposant deelnemen aan Support 2020? Er zijn talrijke manieren om uzelf te presenteren! Zelf een stand bouwen, een all-in pakket en wat zijn de mogelijkheden om uzelf extra in de spotlight te zetten? Klik hier voor uitgebreidere informatie over het evenement Support.

» Tarieven
» Standbouw
» Support Innovatie Award
» Meer uit uw deelname halen?

Tarieven

» De tarieven en mogelijkheden voor deelname aan Support 2020 zijn bekend! Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze Customer Service, telefoon (0)30 295 29 99 of email salessupport@jaarbeurs.nl

»  Vragen? Neem contact op met onze Customer Service, telefoon (0)30 295 29 99.

Plattegrond

» Naar de plattegrond van Support 2020.

Standbouw

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren. » Bekijk hier de standbouwpakketten van Support 2020.

Support Innovatie Award

Zoekt u een bijzondere manier om uw innovatie in de spotlights te zetten? Dan is de Support Innovatie Award iets voor u. De Support Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs waarbij een onafhankelijke vakjury de inzendingen beoordeelt. Zowel voor als tijdens de beurs staat uw innovatie volop in de belangstelling bij de bezoeker. 

Meer uit uw deelname halen?

Combineer dan uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen voor, tijdens en na de beurs. Van banners op de website tot flyeren bij de ingang. » Bekijk de promotiemogelijkheden van Support 2020.  

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn bovendien ook diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Meer info hierover vindt u bij onze partner » Faircom.

Meer weten?

Neem contact op met Customer Service
T | (0)30 295 29 99
E | salessupport@jaarbeurs.nl

Of ga naar de contactpagina